Skip to content

Los Amiguitos

20 April staan we in Carribean Party Center Los Amiguitos:

Caribbean party center Los Amiguitos (Spaans voor ¨De Vriendjes¨) opende 28 december 2008 voor het eerst hun deuren en vanaf dat moment is het een regelrechte hit gebleken. Het motto: ¨Je komt niet een avondje uit, maar je komt bij ons een avondje op vakantie¨ wordt hier dan ook zeker gerealiseerd. Op het moment dat je binnenkomt heb je echt niet meer het idee dat je in Nederland bent maar waan je jezelf echt op 1 van de mooiste tropische eilanden.

Met een 20 meter lang strand met zeezicht en overal palmbomen en bananenbomen voel je direct de drukte en stress van je afglijden en onder het genot van een heerlijke cocktail of een ijskoud biertje en de ritmische salsa deuntjes op de achtergrond kan je in een mum van tijd de hele wereld weer aan!

Adres:
Dorpstraat 52
1747 HE Tuijtjenhorn

E-mail: info@losamiguitos.nl

Telefoon: 0226-391280

Mobiel: 06-41868904

Comments

Tell us what do you think.

There are no comments on this entry.